0519-235077

Appie Hietkamp

Mijn naam is Appie Hietkamp en ik ben woonachtig in het mooie Eastermar!  “In mijn vrije tijd ga ik graag een uurtje (of twee) knallen in de sportschool. Naast fitnessen train ik politiehonden, wat ik inmiddels alweer bijna 4 jaar doe. Dit houdt in dat wij honden klaar stomen voor de politie! Nieuwsgierig geworden? Ik kan er uren over praten, maar dat lijkt me hier geen goed plan. Naast sport en een vrij actieve vrijetijdsbesteding, kun je mij vinden op het terras!

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld binnen de commerciële wereld en daarbij heb ik veel opgestoken bij verschillende bedrijven. Een tijdje geleden kwam ik in contact met Janneke, de grote baas. Toch vindt Janneke het zelf maar niks als ik het zo zeg; ‘’Functie is maar een titel, aangezien je het werk samen moet doen.’’

Na meerdere gesprekken met Team ProWurk, zijn we tot een conclusie gekomen dat wij samen ProWurk sterker kunnen maken. Vanaf vorige week dinsdag ben ik begonnen! Bij ProWurk richt ik mij op de (installatie)techniek🛠, dus heb jij vragen over bepaalde onderwerpen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan sta ik altijd paraat om alle vragen te beantwoorden!

“Miskien kinne wy ​​yn’e takomst wat foar mekoar betsjutte”

Janneke Rauwerda - de Poel
WhatsApp chat