Brigitte

hurdewurker

Zeer goede ervaring met ProWurk. Sta bij vele ingeschreven, nergens kreeg ik reacties. Hier gelijk kennismakingsgesprek . En een paar dagen later kon ik aan het werk. Waar ik het naar mijn zin heb. Helemaal super. Regelmatig evaluatie gesprek. Je bent daar zeker geen nummertje, maar een mens.

Lisa

hurdewurker

Wat een ontzettend leuk team! Een glimlach en koffie staan altijd klaar. Ze zijn erg betrokken en vinden iets voor je wat echt bij je past! Super bedankt!

Sharon

hurdewurker

Niks anders dan positieve ervaringen. Ik melde me aan als werkzoekende en een paar uur later had ik al fulltime werk. Aardige mensen en nemen de tijd voor je.

Anja

hurdewurker

ProWurk een leuk uitzendbureau zeer leuk personeel en als je binnen stapt altijd gezellig! Bedankt voor dat jullie ALTIJD voor werk hebben gezorgd! Een dikke 10+

Nathalie

hurdewurker

Werk nu al 4 jaar via ProWurk! Het uitzendbureau waar je niet als een nummertje word behandeld! Maar als mens altijd een gezellig praatje en natuurlijk een bakje, top bedrijf!

Boukje

hurdewurker

Goeie begeleiding met werk zoeken en met vragen over je baan. Ze denken met je mee en geven snel terug koppeling.

Erwin

hurdewurker

Een gezellig en behulpzaam team, die altijd voor de uitzendkracht en de klant klaar staan.

Gooitzen

hurdewurker

Top uitzendbureau!!! Middels ruim 4 jaar aan het werk via ProWurk, nooit problemen gehad, goed contact en super service!

Betalingen worden altijd netjes optijd gedaan.

Top personeel.

Kortom super tevreden zeker aan te raden voor iedereen die via een uitzendbureau wil werken!