Wietske Boorsma

Ik ben Wietske en inmiddels werk ik nu ruim 2 jaar bij ProWurk als administratief medewerker. Ik heb hiervoor een hele tijd in de detailhandel gewerkt, totdat ik op zoek was naar iets anders. Het heeft me enige tijd gekost om daar goed over na te denken, maar uiteindelijk ben ik toch bij dit prachtige uitzendbureau in Dokkum komen werken.

Tussen de bedrijven door ben ik ook intercedent en is iedereen welkom om een kop koffie met mij te doen. Het mooiste is als we spontane vacatures binnen krijgen die dezelfde dag nog gevuld moeten worden. Het is een echte uitdaging om hier zo snel mogelijk mensen voor te zoeken, maar toch verveelt het geen moment. Je kunt mij dus ook aan de stamtafel vinden, maar niet veel. Zoals ik al zei, doe ik de administratie voor ProWurk. Ik zorg ervoor dat jouw contract gemaakt wordt, je loon op je rekening komt, al jouw vragen beantwoordt worden en natuurlijk heb ik ook contact met onze opdrachtgevers.

Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij ProWurk, is dat het contact met sollicitanten, opdrachtgevers, werknemers en ook met collega’s van ProWurk ontzettend laagdrempelig is! Daar komt bij dat elke dag anders is en er altijd wel iets te doen is. We proberen het contact natuurlijk zo persoonlijk mogelijk te houden. Alhoewel de eerste kennismaking over de telefoon plaatsvindt, nodigen we geschikte kandidaten vrijwel altijd uit voor een kopje koffie! Mijn werk geeft extra veel voldoening als ik iemand ‘’in nood’’ kan helpen aan een baan. Dat iemand dringend op zoek is naar een nieuwe werkgever, met de handen in het haar binnenkomt en uiteindelijk met een perfecte match weer de deur uitgaat is het mooiste wat er is! We doen niet alleen leuke dingen op kantoor, maar ook daarbuiten! Zoals velen van jullie weten is Janneke helemaal weg van escape rooms en kan het soms zo zijn dat we met zijn allen kluizen gaan kraken en codes gaan zoeken!

Iedereen houdt van mijn Frisismen, alhoewel ik dat zelf niet zo geweldig vind. Toch maak ik de stemming op kantoor graag goed met mijn ‘’nuvere’’ uitspraken! Iets wat leuk is om te weten, is dat sommige opdrachtgevers op onze mails reageren met: ‘Goedemorgen Freonlike Groetnis’’, omdat ze denken dat het iemand van ons is.

Heb jij onze Friese e-mailhandtekening al eens gespot? Zo niet? Je bent van harte welkom eens een mail te sturen naar info@prowurk.nl om te vragen of we werk voor je hebben! Bellen mag natuurlijk ook! Dat kun je doen naar 0519 – 23 50 77! Hopelijk heb ik je snel aan de telefoon, zodat ik jou kan helpen bij de perfecte match!

Terug naar overzicht