Ellen Kruisinga-Blikman

Mijn naam is Ellen, de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als projectleider in de schoonmaak, productie en bij bakkerijen. Nu ga ik mijn ervaring bundelen bij Prowurk. Ik woon in Franeker en werk ik in één van de mooiste panden van de stad, het verbouwde pakhuis van Levo. Kom vooral eens kijken, we zitten op de 3de verdieping en hebben een prachtig uitzicht en lekkere koffie. 


Ik ben iemand die ervan houdt om snel te schakelen en diverse werkzaamheden in mijn takenpakket te hebben. In mijn vrije tijd beoefen ik de astrologie, iets wat altijd blijft fascineren.

Tijdens onze vakantie op Terschelling hadden we het over mijn ideale baan, al pratende kwamen we tot de conclusie dat een uitzendbureau als intercedent wel het meest geschikt zou zijn. Nu zijn er veel uitzendbureau, maar welke past nou het beste bij mij. Dit is Prowurk, een bedrijf wat zich inzet voor 'hurdewurkers', mensen die hun geld moeten verdienen met hun handen. De persoonlijke benadering en de ongedwongen sfeer is wat past bij mijn persoonlijkheid.

Terug naar overzicht