Marscha de Vries

Hi! Mijn naam is Marscha de Vries, 19 lentes jong. Ik kom uit het centraal gelegen Tietjerk waardoor ik op alle ProWurk vestigingen te vinden ben. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij ProWurk als Junior Social Recruiter.  

Hier ligt mijn uitdaging om via alle kanalen de juiste mensen kennis te laten maken met de juiste vacatures. Dit is een spel wat nooit uitgespeeld raakt omdat de wijze waarop we sociale platformen gebruiken blijft veranderen, dit is dan ook het gene wat mij constant blijft prikkelen om nieuwe dingen te proberen zodat mensen bij hun ideale baan terechtkomen.  

In 2021 heb ik mijn Marketing en communicatie diploma op het MBO gehaald, na een half jaar op het HBO te hebben gezeten kwam ik erachter dat het studeren niet bij mij paste. Ik wou het “grote mensen” leven in. Een zoektocht naar een baan waar ik op mijn jonge leeftijd een kans kreeg en ook nog eens onwijs veel mag leren in een vak wat ik leuk vind vond ik bij ProWurk.  

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, zo vind ik het ontzettend leuk om te kick boksen en ben ik ook bijna elke dag bij mijn paard te vinden. Daarnaast kan je me in het weekend tegenkomen in de stad, ik ben graag aan het shoppen of een lekker drankje aan het drinken.  

Terug naar overzicht