vacatures-harlingen

Tante C-update

Tante c-update

Je kunt nog steeds bij ons terecht voor een goed gesprek en een kop koffie! Afgelopen week heeft het kabinet besloten om naar aanleiding van de besmettingscijfers de COVID-maatregelen verder aan te scherpen. Wij vertellen je graag met welke maatregelen je rekening kunt houden en wat er verandert met het contact tussen jou en ons.

COntact tussen jou en prowurk

De maatregelen van de overheid hebben uiteraard ook effect op de bedrijvigheid op onze kantoren. Toch willen we je graag vertellen dat er weinig veranderd. Jouw afspraak met ons verloopt zoals jij dat wil! We proberen de naleving van Corona-maatregelen zoveel mogelijk bij jou neer te leggen. Dit betekent:

  • Dat je een mondkapje mag dragen tijdens je bezoek aan ons, maar wij dit niet verplichten;
  • We je vragen om je handen te desinfecteren, maar wij dit niet aan je verplichten;
  • Dat wij proberen onze gesprekken op kantoor op 1,5 meter te voeren, maar je ons ook mag vragen om intakes of andere meetings via Zoom of Teams te houden;
  • Dat wij jouw hand een poosje niet schudden. Dat betekent niet dat je een heerlijk kopke kofje bij ons krijgt :)

Wij, als ProWurk, willen je graag vragen om verantwoordelijk om te gaan met eventuele ziekteverschijnselen of besmettingen bij jezelf of anderen. Zoek niet onnodig contact op met mensen die besmettelijk of ziek zijn. Dan kunnen we met zijn allen zoveel mogelijk hard blijven werken! :)

MEER VRAGEN? 

Neem bij meer vragen altijd contact met ons op. De telefoon staat aan, ons WhatsApp-nummer is altijd bereikbaar en de koffie staat klaar. Tot snel hurde wurker!