SNEL WURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: lasser, inpakker, losser of orderpicker.

Wij zoeken ’t juiste werk voor je

Herken je je in het verhaal hierboven? Kom dan eens langs voor een bakje koffie! We willen je graag leren kennen. Want we vinden niks mooier dan jou als op een prachtplek aan de slag te krijgen, die echt bij je past. We brengen samen jouw wensen in kaart. En daar nemen we de tijd voor: je bent ons nooit tot last. Wij zijn graag jouw springplank naar vast werk!

Benodigde certificaten halen

Moet je voor jouw functie bepaalde certificaten halen? Bijvoorbeeld een VCA-certificaat of de herhaling van Code 95. Wil je hef- en of reachtruck certificaat behalen? Graag regelen wij bij je (nieuwe) baan deze training! 

Waarom ProWurk werkt voor jou

Wij kennen de regio. Door ons brede netwerk kunnen wij jouw goed en onbevooroordeeld informeren over de verschillende ondernemingen en functies in onze omgeving. Wij weten wat elk bedrijf onderscheidt en wat ze jou kunnen bieden.

Wij hechten weinig waarde aan je CV, het schrijven hiervan zegt immers niks over je vaardigheden! Wij horen graag wat jouw ambities en dromen zijn.

Wij hebben lekkere koffie en de deur staat altijd voor jou open. (Ook op donderdagavond)

Wij maken graag laagdrempelig kennis met jou, zodat wij daadwerkelijk begrijpen waar wij jou mee kunnen helpen. Alle ProWurkers zijn altijd welkom om langs te komen bij bijvoorbeeld een vraag. Je bent ons nooit tot last.

Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Jij hebt contact met ons, op de manier die bij jouw past. Wij reageren altijd snel en persoonlijk

Wij houden contact, ook als we niet direct de juiste vacature voor je vinden. Bij ons heb je een vaste contactpersoon. Iemand die je herkent als je op straat loop en die weet waar jij goed in bent, maar bij wie jij ook altijd terecht kunt voor een grap en een grol.

Wij beloven niks maar overtreffen wel graag jouw verwachting. Laagdrempelig maar weten dondersgoed waar we mee bezig zijn om jou kwalitatief (langdurig) “te plak” te helpen.

"Bij ProWurk werd de switch voor mij mogelijk gemaakt van horeca naar de uitzendbranche! Zo heb ik mijn SEU-examen kunnen behalen en ben ik dus volwaardig Intercedent." - Tineke

Leuk dat je met ons in contact wilt komen

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Nog geen idee?

Heb je nog geen idee wat bij jou past? Of heb je een vraag? Geen nood! Neem hier contact met ons op, of bel ons direct via 085-0645005 of stuur een WhatsApp bericht. Bovendien kan je ook een afspraak maken om onder het genot van een goed kop koffie de mogelijkheden met ons te bespreken.

Door heel de regio, dus altijd dichtbij.

Dokkum
Bel 0519-235077

Kôfje? 
Rondweg Noord 60
9101 AE Dokkum
Scheef tegenover de watertoren

https://prowurk.nl/uitzendbureau-dokkum/

Franeker
Bel 0517-222020

Kom langs!
Prins Hendrikkade 3
8801 JK Franeker
Naast de Levo fabriek

https://prowurk.nl/uitzendbureau-franeker/

Surhuisterveen
Bel 0512-232330

Set ús oan it wurk!
Badlaan 5
9231 AZ Surhuisterveen
Bij het zwembad

https://prowurk.nl/uitzendbureau-surhuisterveen/