Een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor is nog altijd onze favoriete mogelijkheid. Zo kunnen we elkaar het allerbeste leren kennen. Uiteraard houden wij rekening met alle gestelde maatregelen om u zoveel mogelijk op het gemak te stellen. Hieronder nog een aantal richtlijnen:

 • Volg tijdens het sollicitatiegesprek de algemene hygiëneregels van het RIVM.
  Bij binnenkomst ziet u direct het “pompke” staan. Wij vragen u vriendelijk om de handen te desinfecteren en te allen tijde 1.5 meter afstand te houden.

 • Bedenk van tevoren hoe je jezelf voorstelt
  Een eerste indruk is heel belangrijk, echter gaat de stevige handdruk nu even niet op. Wij nemen ook genoegen met een vriendelijke “goeiemoarn”. De koffie zal ook dan nog voor u klaar staan.

 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten
  Wij gaan uit van uw eerlijkheid. Heeft u klachten of bent u verkouden, bliuw dan thús. Laat ons tijdig weten dat u nu even niet in de gelegenheid bent om te komen, dan kijken we naar een passende oplossing.
 • Doe waar jij je goed bij voelt
  Vindt u toch dat samenkomen nu niet de beste oplossing is, dan bieden wij u ook de mogelijkheid aan om het gesprek digitaal te voeren! Wij maken daarvoor gebruik van Zoom of een uitgebreid telefoongesprek.

 • Installeer de benodigde software
  Wij maken gebruik van Zoom, dit is een online programma waarmee je kan videobellen. Dit is gratis en éénvoudig in gebruik. U hoeft het programma alleen te installeren en op de door ons gestuurde link te klikken. Dit werkt op een computer, tablet en mobiele telefoon.

  - Check de techniek
  Zoom up-to-date? Mooi! Check dan nog één keer of de camera en de microfoon werken en we kunnen aan de babbel!

  - Controleer je omgeving.
  Zoom werkt het beste als je niet wordt afgeleid. Het is dus niet handig om de kat op schoot te hebben. De muziek op de achtergrond kan het beste even uit en zorg dat je geen lichtval op je camera hebt.

 • Uitgebreid telefoneren
  Uiteraard is er ook de mogelijkheid om telefonisch met elkaar te contacten. Mocht de techniek je om wat voor reden dan ook in de steek laten, dan kunnen we altijd terug schakelen naar de oude vertrouwde manier.

 • Maak aantekeningen op papier
  Wil je aantekeningen maken tijdens het gesprek? Schrijf ze op een papiertje. Anders hoort je gesprekspartner de hele tijd het typgeluid van jouw computer. En kan het lijken dat je ondertussen iets anders aan het doen bent.