vacatures-ameland

VACATURES Ameland

Een eiland bomvol gezelligheid, werk en toerisme; we hebben het over Ameland! Met haar vier karakteristieke dorpen en haar vele horecagelegenheden is het een van de drukstbezochtte Waddeneilanden van Nederland. Wil jij aan het werk als schoonmaakster op Ameland of loop jij eerder warm van een baan in de bediening bij een sfeervol restaurant op Ameland. Bij ProWurk hebben we meerdere vacatures op Ameland voor je op dit mooie eiland!

VACATURES AMELAND HORECA

Is werken in de horeca simpelweg jouw ding? Of wil jij op Ameland met een gezellig team er een feestje voor de gasten van maken? Goede keuze! Ameland barst van het toerisme, dus geen dag is hetzelfde. Werken op dit mooie eiland is dus een feestje. Vind jij het heerlijk om een belangrijke rol te spelen in de geniet momenten van toeristen? Draag je steentje bij aan het team van een restaurant of pak de verantwoordelijkheid en stuur jouw team aan. Bij ProWurk hebben we verschillende vacatures in de horeca op Ameland!

Vacatures bekijken

VACATURES GEMEENTE AMELAND

De dagelijkse drukte, in vooral de zomer, zorgt voor veel vraag naar horeca personeel in de gemeente Ameland. Om vooral die drukte op het eiland aan te kunnen, hebben de eilanders jouw hulp dus echt heel hard nodig. Naast Nederlanders, is Ameland en haar mooie gemeente ook erg populair bij Duitse toeristen. Spreek jij de taal? Dan is dat een groot pluspunt, maar uiteraard niet een must-have om op Ameland te komen werken. De gemeente Ameland is vast en zeker een van de meest drukke gemeentes in de zomer van de Noordelijke provincies, dus vind jij met mensen en in de horeca werken geweldig? Dan is Ameland jouw place to be! ProWurk heeft in de zomer meerdere horeca vacatures en andere vacatures op het eiland beschikbaar. Houd onze vacaturepagina in de gaten en wie weet wordt jij in de zomer een hurde wurker op Ameland!

Naar vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

HET MOOIE VAN AMELAND

Je hoeft zeer zeker niet ver van huis om een geweldig tijd te beleven in je werkvakantie. Op het mooie Waddeneiland Ameland is het altijd feest, of je nu moet werken of vrij bent. Je kan op Ameland de tijd van je leven beleven en tegelijkertijd sparen voor nog meer leuke dingen!

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan op Ameland?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.