vacatures-drachten

VACATURES drachten

Werkzoekende in Drachten? Ga ervoor, want Drachten is top! Het heeft een van de grootste economieën van Friesland en wordt ook steeds meer een stad, alhoewel het geen stadsrechten heeft. Drachten is volop in bloei en dat merk ook jij. Werken in Drachten ligt om de hoek vanwege de vele vacatures in Drachten. Ben jij de nieuwe parttime of fulltime held van Drachten? ProWurk helpt je bij dat avontuur door jouw te koppelen aan een van onze opdrachtgevers!

WERKEN IN Drachten

Werken in Drachten is als nooit tevoren. Drachten staat bekend om haar grote industrie en productiebedrijven zoals bijvoorbeeld Philips. Het is dus een echte industriestad. Wist je dat drachten beschikt over een van de grootste industrieterreinen van Noord-Nederland. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches en bij verscheidene opdrachtgevers veel vacatures in Drachten voor je klaarliggen. Wil je parttime werken? In Drachten zijn veel bedrijven op zoek naar parttime harde werkers die niet bang zijn om hun handen vies te maken. Of ben je misschien op zoek naar een fulltime baan? Wij helpen je te bouwen aan je toekomst, samen met onze opdrachtgevers. Zoek je productiewerk of ben jij meer van administratief werk?

PRODUCTIE VACATURES Drachten

Klaar met de studie en wil je nu keihard aan het werk? Bij ProWurk hebben we verschillende productie vacatures in Drachten voor je. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Productiemedewerker, Magazijn Medewerker of Inpakmedewerker. Zolang je twee rechterhanden hebt, wil onze opdrachtgever jou! Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij aan de slag als inpakmedewerker, productiemedewerker of expeditiemedewerker?

Naar productie vacatures

BOUW VACATURES Drachten

Werken in de bouw in Drachten, ProWurk helpt je aan werk in Drachten! Heb jij altijd in de bouw gewerkt of ben je benieuwd wat de bouw jou kan bieden? De bouwsector wordt voor werknemers steeds interessanter. Het barst van de bouw vacatures in Drachten. Dus, kom je via ProWurk bij een van onze opdrachtgevers in de bouw in Drachten werken?

Naar bouw vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Drachten?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.