vacatures-hallum

VACATURES Hallum

Ben jij op zoek naar een vacature in (de buurt van) Hallum? Bij ProWurk hebben we genoeg werk in Hallum. De meeste banen in Hallum hebben met productiewerk te maken, maar de bedrijvigheid in Hallum is ontzettend veel meer dan “gewoon” productiewerk. Hallum bloeit en groeit; het is er dus een pretje om te werken. Daar komt nog bij dat de verdiensten bij de grote productiebedrijven in Hallum ook nog eens bovengemiddeld zijn, wie wil dat nou niet?

WERKEN IN HALLUM

Werken in Hallum is als letterlijk nooit tevoren. De bedrijvigheid in Hallum met bedrijven zoals Hellema, Van der Meulen, Helwa en Oreel bloeit als geen ander. Niet gek dat deze bedrijven schreeuwen om mensen. Bij deze grote organisaties zoeken ze veelal productiemedewerkers en inpakmedewerkers, maar zijn ze ook op zoek naar hurde wurkers die in de transport & logistiek willen werken.

productiewerk VACATURES hallum

Ben je op zoek naar productiewerk in Hallum? ProWurk beschikt over meerdere opdrachtgevers uit Hallum die dringend op zoek zijn naar productiemedewerkers in verschillende disciplines, zoals: inpakken, expeditie, magazijn en vrachtverwerking. Of je nu 2, 3 of 4 rechterhanden hebt, jij wil aanpakken en dat is nu net wat jouw toekomstige werkgever nodig heeft. Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij aan de slag als inpakmedewerker, productiemedewerker of expeditiemedewerker?

Naar productie vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

VAN DER MEULEN HALLUM VACATURES

Van der Meulen is een grote naam in Hallum, en dat is niet voor niets. Jaarlijks worden er miljoenen koekjes door deze fabrikant gemaakt en daarom heeft het een flink personeelsbestand nodig. Ook Van der Meulen is dringend op zoek naar iemand zoals jij. Iemand met twee rechterhanden; iemand die hard wil en kan werken.

VACATURES HELWA HALLUM

Of wil jij aan het werk bij een andere koekjesgigant. Helwa Hallum is een echte, oerhollandse wafelbakkerij. Werken bij Helwa is dus echt smullen. Daarnaast is Helwa een ontzettend innovatief bedrijf die inspeelt op verschillende vragen van hun markt. Voor je het weet ben jij daarbij betrokken als productiemedewerker; dat is toch een droom?

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Hallum?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.