Vacatures Heerenveen

VACATURES HEERENVEEN

Ben jij op zoek naar een baan in (de buurt van) Heerenveen? Dan liggen er een aantal mooie kansen voor je op de loer. Met vacatures in de branches productie, logistiek, transport kun jij in Heerenveen al gauw aan de slag als productiemedewerker, operator, chaffeur op logistiek medewerker. In Heerenveen bruist het van de werkgelegenheid met (inter)nationale bedrijven zoals Portena en Sidijk. Ben je klaar voor jouw nieuwe uitdaging in 't Hearrenfean?

WERKEN IN Heerenveen

Werken in Heerenveen is een pretje. Heerenveen ontploft nog net niet van het werk en met de prachtige internationale bedrijven die zich er hebben gevestigd, is werken in Heerenveen een feest! Heerenveen staat bekend als dynamische en ondernemende stad en natuurlijk als ''stad'' zonder stadsrechten. Aan de werkgelegenheid kan het niet liggen! Heerenveen ligt perfect centraal gelegen en op nog geen 20 minuten van Leeuwarden, Drachten en Joure. Bij ProWurk hebben we veel opdrachtgevers in 't Hearrenfean waar je zowel fulltime als parttime aan de slag kan. Zoek je productiewerk of ben jij meer van administratief werk?

PRODUCTIE VACATURES heerenveen

Ben jij klaar voor een nieuwe productieuitdaging? ProWurk staat bekend om haar productievacatures. Bij ons is er dus geen productievacature te gek. Wij hebben verschillende kansen als productiemedewerker in Heerenveen voor je. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Productiemedewerker, Magazijn Medewerker of Inpakmedewerker. Zolang je twee rechterhanden hebt, wil onze opdrachtgever jou! Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Bekijk hieronder alle vacatures.

Naar productie vacatures

logistieke VACATURES heerenveen

Werken in de logistiek in Heerenveen, dat is ProWurk wel toevertrouwd; wij helpen je aan die baan! Heb jij altijd in de logistiek gewerkt of ben je benieuwd wat de transport & logistieke sector jou kan bieden? De logistieke sector wordt voor werknemers steeds interessanter. Heerenveen ontploft namelijk van de transport & logistieke vacatures. Dus, kom je via ProWurk bij een van onze opdrachtgevers in de transport & logistiek in Heerenveen werken?

Naar t&L vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Drachten?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.