Werving & selectie

Bij werving & selectie gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw (vaste) vacature. De medewerker komt direct in dienst van uw organisatie. Afhankelijk van de duur van de zoektocht, salarisindicatie en overige afspraken wordt er een fee overeengekomen. U heeft na het in dienst nemen geen verbintenis meer met ProWurk; de medewerker komt bij u in dienst.Het grote voordeel van werving & selectie is dat u de complete procedure uit handen geeft aan ProWurk. ProWurk is specialist in het werven en selecteren van personeel in de Food, Productie en Techniek. U heeft zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure; wij stellen de meest geschikte kandidaten aan u voor aan de hand van het ‘voorstelformat’.

Voordelen werving & selectie:

  • Geen eigen werving nodig, dus u kunt u focussen op uw ‘corebusiness’.
  • Ondersteuning bij opstellen functieprofiel.
  • Uitbesteden sollicitatie-procedure brengt financiële voordelen met zich mee (geen personeelskosten, geen advertentie etc.).

Procedure

We brengen altijd vooraf uw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Door ons uitgebreide intakeproces matchen wij alleen kandidaten met de juiste competenties en diploma’s. De kandidaat krijgt de juiste baan, waardoor deze zich gedraagt als ambassadeur van uw bedrijf.

WhatsApp chat