Marianne Bijlstra - de Roos

Goeiedei!

Mijn naam is Marianne en sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij ProWurk als Intercedent. In 2018 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige, maar gaandeweg de jaren ben ik erachter gekomen een andere richting op te willen. Ik houd van persoonlijk contact en het werken met mensen. Hier kan ik binnen ProWurk dan ook mijn weg wel in vinden. Ik ben iemand die graag een praatje maakt en er hierdoor achter wil komen waar jouw wensen en behoeftes liggen. Ik ga graag voor je opzoek naar een baan die perfect bij jou past zodat je met plezier naar je werk gaat. Samen moeten we hier uitkomen! Het geeft mij veel voldoening wanneer ik een werknemer en een werkgever bij elkaar kan brengen tot een goede match.

Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling die de werkzaamheden mij bieden. Het ene moment zit ik in een intake de wensen en behoeftes van iemand in kaart te brengen en het andere moment bel ik met een leidinggevende van een nieuw of bestaand bedrijf. Ook houden wij ons binnen ProWurk bezig met de sociale media kant, dit vereist weer creativiteit. Zoals je leest, een veelzijdige baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Deze 3 woorden beschrijven voor mij het werk het beste, en onder deze voorwaarden werk ik ook op mijn best. Door mijn werkervaring die ik al op had gedaan in de voorgaande jaren weet ik hoe ik met druk, en doelstellingen om moet gaan. Ik kan hierbij het overzicht goed bewaren, en prioriteiten hierbij stellen.

In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje. Ze omschrijven mij als een gezellige dame met humor en mooie/grappige uitspaken. Ook ga ik graag uit eten, een weekendje weg en een mooie wandeling maken met mijn vriend. Ook kun je mij vinden in de sportschool en voetbal ik bij WTOC in Oudwoude. .

Ik heet je graag welkom op de locatie in Leeuwarden, hier kan ik je vast helpen om de perfecte match voor jou te vinden onder het genot van een bakje koffie!

Oant sjen

Terug naar overzicht