Fokke Veenstra

Mijn naam is Fokke, ik ben begonnen te werken bij Prowurk als Junior Intercedent. Ik ben 22 jaar en woon in Harkema. Na mijn studie Retail Managment ben ik fulltime in dienst gekomen bij Prowurk. In de tussentijd ben ik van Intercedent doorgegroeid naar vestigingsmanager in Surhuisterveen.

Over mij

Wie ben ik en wat doe ik nou graag? Je zult met mij altijd een leuk gesprek kunnen voeren, ben een open persoon die graag even te weten komt wat je het weekend weer beleefd hebt. Ik hou ervan om mensen een glimlach op hun gezicht te geven en je zult mij zelf ook niet zien zonder lach. Voordat ik bij Prowurk kwam heb ik meer dan 5 jaar bij Albert Heijn als shiftleider gewerkt. Ben daar begonnen voor een bijbaantje als vakkenvuller, Later uitgegroeid als Leidinggevende. Na 3 jaar bij de Albert Heijn begonnen met mijn opleiding Retail en management die ik bij de Albert Heijn door kon doorzetten als een BBL opleiding.

Zoektocht

Hoe kwam ik bij Prowurk? Een goede vriend van mij lokte mij in de wereld van het uitzendleven. Vanaf het begin was ik direct verkocht. Door wat research en raad leerde ik het vak enigszins kennen en leek het mij de perfecte uitdaging om mij verder in te ontwikkelen. Een nieuwe markt met nieuwe mensen, contacten en bronnen. Snel kunnen switchen en omschakelen leek me uitdagend en spannend! De volgende stap was een geschikte plek vinden. Ik ging alvast wat rondkijken en kreeg de vacature voorgeschoteld en dacht deze kans kan ik niet laten liggen!

Terug naar overzicht