Wieger Nutte Visser

Mijn naam is Wieger Nutte Visser, 24 jaar oud en ik kom uit Anjum. Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij ProWurk als Junior Intercedent. Tijdens de afrondende fase van mijn opleiding (Finance en Control AD) ben ik gaan zoeken naar een bedrijf wat past bij mijn ambities. Via een bekende ben ik aangesproken op de vacature als Junior Intercedent binnen ProWurk. Zelf had ik nog nooit stilgestaan bij het werken als Intercedent. Na onderzoek te doen leek ProWurk mij een mooi bedrijf met een jong team waarin ik mij goed zou kunnen ontwikkelen. Met veel dingen tegelijk bezig zijn en mensen helpen aan een nieuwe uitdaging kan ik enorm voldoening uit halen. Ik kan zeggen dat het in de beginmaanden echt wel even wennen is, maar dat ik zelf ook steeds beter mijn plekje weet te vinden en het naar mijn zin heb binnen ProWurk.

Buiten werk om mag ik graag bezig zijn met voetbal, kaatsen en ook festivals bezoeken. Daarnaast ben ik in de avonduren druk met de sponsorcommissie van de voetbalvereniging V.V. Anjum. Hierin heb ik dus enige ervaring al opgedaan met het werven van nieuwe bedrijven, wat toch handig is als Intercedent.

Wanneer je langskomt op de vestiging in It Fean (Surhuisterveen) of Dokkum kun je mij tegenkomen. Onder het genot van koffie, thee of water doe ik mijn best om te zoeken naar de ideale baan. Wie weet tot ziens!

Terug naar overzicht