Werken bij Helwa

Uitgelichte vacatures

Magazijn Medewerker

Als medewerker in het magazijn ben jij een onmisbare schakel in het productieproces. Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van de grondstoffen die binnenkomen van de leveranciers en zorgt ervoor dat deze op de juiste plek binnen de productie terechtkomen. Lees snel verder om te kijken of dit de perfecte baan voor jou is!
Hallum
40 uur
VMBO / MAVO
€ 2276 - €2500

Lijnchef

Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de productie, het instellen van de machines en het begeleiden van je team bij hun werkzaamheden. Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander hoe je een optimale productieplanning realiseert en het kwaliteitsniveau van de producten bewaakt en verbetert. Kortom, een gevarieerde en uitdagende functie waarin jij als lijnoperator een belangrijke bijdrage levert aan het succes van de productieprocessen.
Hallum
36 uur
MBO
€ 2240 - €2561

Onderhoud- en Storingsmonteur

Als onderhoudsmonteur sta je dagelijks paraat om de productie- en verpakkingsmachines draaiende te houden. Een dag uit het leven van een onderhoudsmonteur is nooit hetzelfde en brengt elke keer nieuwe uitdagingen met zich mee. Van preventief onderhoud tot het oplossen van storingen, jij bent onmisbaar binnen dit proces!
Hallum
36 uur
MBO
€ 2363 - €2773

Logistiek Administratief Medewerker

Van een vliegende start tot een voldaan einde: dat is het werk als Logistiek Administratief Medewerker. Een essentiële baan voor een soepel lopend bedrijf, hierin vind je uitdaging en afwisseling gedurende de hele dag. Lees verder en ontdek hoe dit eruit ziet in de praktijk!
Hallum
40 uur
MBO
€ 2625 - €3081

Menger bij Helwa!

Aan de slag als Menger bij Helwa in Hallum, na een interne opleiding tot 2 jaar ben jij een volwaardig menger met technisch inzicht! Goed om te weten: Na een proefmaand kom je direct op contract van Helwa!
Hallum
37 uur
VMBO / MAVO
€ 2301 - €2637

Startend Menger Helwa

Aan de slag als Menger bij Helwa in Hallum, na een interne opleiding tot 2 jaar ben jij een volwaardig menger met technisch inzicht!
Hallum
37 uur
MBO
€ 2301 - €2673

Productiemedewerker Wafels

Binnen dit familie bedrijf in Hallum werk je aan de productie van vele wafelproducten. Hier ben je niet zomaar een productiemedewerker!
Hallum
40 uur
VMBO / MAVO
€ 2162 - €2517

Teamleider

Jij voelt je als een vis in het water op de productievloer, communicatief ben je sterk, ook ben je sociaal en hebt technisch inzicht. Wij zoeken iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te hebben, en te nemen!
Hallum
40 uur
VMBO / MAVO
€ 2500 - €3300

Wafel Specialist

Wil jij meehelpen realiseren van de productieplanning, het samenstellen en inpakken van wafels volgens de richtlijnen voor kwaliteit en kwantiteit?
Hallum
40 uur
VMBO / MAVO
€ 2250 - €2480

Medewerker wafelmengerij

Wil jij meehelpen realiseren van de productieplanning, het samenstellen en inpakken van wafels volgens de richtlijnen voor kwaliteit en kwantiteit?
Hallum
40 uur
VMBO / MAVO
€ 2250 - €2480
Alle vacatures Solliciteer of reageer vrijblijvend!
1
Reageer op vacature

Of stuur gemakkelijk en snel je sollicitatie via ons formulier.

2
Kort telefoontje

Lekker bezig! We bellen je snel voor een verdere intake.

3
Huiskamer intake

Bij ons op locatie bespreken we je wensen en de baan.

4
Snel aan de slag

Je start goed voorbereid bij je nieuwe werkgever.

Werken binnen het familie bedrijf van Hallum. Helwa produceert en ontwikkelt al meer dan 65 jaar krokante, gevulde wafelproducten. Er heerst een gezellige sfeer waarin je behandeld wordt als een van hen! 

Bij Helwa wordt er gewerkt in 3 ploegen, maar wat betekent dit voor jou? De werktijden zijn van 5:55 - 14:00 uur, 13:55 - 22:00 uur en van 21:55 - 6:00 uur. Waarbij de nachtploeg op zondagavond start. Als nieuwkomer word je uiteraard meegenomen in het gehele productieproces en worden alle details je haarfijn uitgelegd. Je krijgt een buddy toegewezen waarbij je met alle vragen terecht kunt!