vacatures-dokkum

VACATURES Dokkum

Ben jij op zoek naar werk in Dokkum? Parttime of fulltime? Dat is geen enkel probleem, want Dokkum barst van het werk. Banen zijn er dus genoeg in Dokkum, maar welke baan past het beste bij jou? Bij ProWurk hebben we in verschillende branches vacatures in Dokkum voor jou waarmee je meestal direct aan de slag kan bij onze opdrachtgevers. Als werkzoekende in Dokkum zit jij op een goudmijn vanwege de ruime keuze voor jou om te kiezen uit verschillende toonaangevende opdrachtgevers of werkgevers uit de regio.

WERKEN IN Dokkum

Werken in Dokkum is als nooit tevoren. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches en bij verscheidene opdrachtgevers veel vacatures in Dokkum voor je klaarliggen. Wil je parttime werken? In Dokkum zijn veel bedrijven op zoek naar parttime harde werkers die niet bang zijn om hun handen vies te maken. Of ben je misschien op zoek naar een fulltime baan? Wij helpen je te bouwen aan je toekomst, samen met onze opdrachtgevers. Zoek je productiewerk of ben jij meer van administratief werk? We hebben zelfs specifieke vacatures in en rondom Dokkum voor Monteurs, Timmermannen en Menger.

PRODUCTIE VACATURES Dokkum

Ben je op zoek naar productiewerk in Dokkum? ProWurk beschikt over meerdere opdrachtgevers uit Dokkum die dringend op zoek zijn naar productiemedewerkers in verschillende disciplines, zoals: inpakken, expeditie, magazijn en vrachtverwerking. Of je nu 2, 3 of 4 rechterhanden hebt, jij wil aanpakken en dat is nu net wat jouw toekomstige werkgever nodig heeft. Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij aan de slag als inpakmedewerker, productiemedewerker of expeditiemedewerker?

Naar productie vacatures

Logistieke VACATURES Dokkum

De logistieke sector schreeuwt om mensen. Voor logistieke vacatures in Dokkum kun je bijvoorbeeld denken aan Magazijnmedewerkers of Chauffeurs. Hier zoeken we ervaren mensen voor. Is logistiek helemaal jouw ding, dan heten we je van harte welkom. Bekijk hieronder al onze logistieke vacatures in Dokkum.

Naar logistieke vacatures

TECHNIEK VACATURES Dokkum

Ga jij de technische sector op zijn kop zetten met jouw expertise? Ga ervoor! ProWurk heeft verschillende technische vacatures in Dokkum voor zowel de ervaren technicus of het technische talent in opleiding. Onze opdrachtgevers kunnen jou goed gebruiken. Dus, werken in de techniek? Solliciteer via een van de technische vacatures via de knop hieronder!

Naar techniek vacatures

HET MOOIE VAN DOKKUM

Dokkum is de thuisbasis van ons uitzendbureau. Een stad vol diversiteit, geschiedenis en prachtige winkelstraten, winkels en restaurants. Een plek om puur te genieten dus. Jij kent Dokkum wellicht, omdat vrienden of familie er wonen of vanwege de geschiedenis over Bonifatius. Toch is Dokkum zoveel meer! De bedrijvigheid in Dokkum is de laatste jaren als nooit tevoren. Met bedrijven zoals: Probo, de Dockumer Vlaggencentrale en diverse horecazaken zoals De Leckerbeck, KB Drinks & Food en de Mc Donalds ontploft Dokkum van de werkgelegenheid.

 

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

EEN KORTE KLUS OF SNEL ANDER WERK MET #SNELWURK

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: Schoonmaker, Expeditiemedewerker, Stapelaar, Krantenbezorgen, Productiemedewerker, Inpakker, Losser of Orderpicker.

BEKIJK SNELWURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL MET #MOAIWURK

Ben jij een hurdewurker die eigenlijk wat anders wil, maar vind je het spannend om je huidige werk op te zeggen en voor die droombaan te kiezen? Weet je niet hoe je die droombaan kunt krijgen? Of wil je veranderen van baan, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt doen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een baan in de regio Friesland die écht bij je past.

BEKIJK MOAIWURK

Reageren op een vacature uit DOKKUM

Tijd voor verandering is tijd voor een nieuwe baan. Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe behangetje op je werkplek. Er zijn voldoende vacatures in Dokkum waarop jij kunt reageren. Pak die kans en ga op zoek naar dat nieuwe behangetje. Wij helpen je graag bij de zoektocht. 

Door de vele grote fabrieken die vacatures open hebben staan in Dokkum kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Echter kan het ook zo zijn dat die ene vacature die jij precies wilt hebben in Dokkum niet te vinden is. Ook dan kun je bij ons inschrijven. Dit kun je doen op deze pagina.

 

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Dokkum?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Wil je lezen wat er met jouw gegevens gebeurt? Lees dan onze privacy verklaring!