vacatures-franeker

VACATURES FRANEKER

Op zoek naar een vacature in Franeker? Geen probleem, want wij hebben er genoeg. Wil je parttime of fulltime werken? In de productie- of transportbranche? Jij kan en gaat aan de bak, want in Franeker en omgeving barst het van het werk. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches vacatures in Franeker voor jou waarmee je meestal direct aan de slag kan bij onze opdrachtgevers. Als werkzoekende in Franeker en omgeving weet je vrijwel altijd zeker dat er werk is voor jou. Desnoods hebben we vacatures voor je in Harlingen, Dronrijp, Leeuwarden of zelfs Sneek.

WERKEN IN Franeker

Werken in Franeker is juist zo mooi omdat er prachtige bedrijven zitten. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches en bij verscheidene opdrachtgevers veel vacatures in Franeker voor je klaarliggen. Wil je parttime werken? In Franeker zijn veel bedrijven op zoek naar parttime krachten die niet vies zijn van hard werken. Fulltime beschikbaar? Wij helpen je te bouwen aan je toekomst, samen met onze opdrachtgevers. Zoek je productiewerk of ben jij meer van administratief werk? We hebben zelfs specifieke vacatures in en rondom Franeker voor Grondwerker, Timmermannen en Mengers.

PRODUCTIE VACATURES FRANEKER

Ben je op zoek naar productiewerk in Franeker? ProWurk beschikt over meerdere opdrachtgevers uit Franeker die dringend op zoek zijn naar productiemedewerkers in verschillende disciplines, zoals: inpakken, expeditie, magazijn en vrachtverwerking. Of je nu 2, 3 of 4 rechterhanden hebt, jij wil aanpakken en dat is nu net wat jouw toekomstige werkgever nodig heeft. Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij aan de slag als inpakmedewerker, productiemedewerker of expeditiemedewerker?

Naar productievacatures

LOGISTIEKE VACATURES IN FRANEKER

De logistieke sector wil maar wat graag nieuwe harde werkers! Voor logistieke vacatures in Franeker kun je bijvoorbeeld denken aan Magazijnmedewerkers of Chauffeurs. Voor deze vacatures in Franeker en omstreken zoeken we ervaren of leergierige mensen. Is logistiek helemaal jouw ding? Dan heten we je van harte welkom. Bekijk hieronder al onze logistieke vacatures in Franeker.

Naar logistieke vacatures

Techniek VACATURES IN FRANEKER

Op zoek naar een technische job? Solliciteer op een van onze technische vacatures in Franeker en omstreken! ProWurk heeft verschillende technische vacatures voor zowel de ervaren technicus of het technische talent in opleiding. Onze opdrachtgevers kunnen jou goed gebruiken. Dus, werken in de techniek? Solliciteer via een van de technische vacatures via de knop hieronder!

Naar technische vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

EEN KORTE KLUS OF SNEL ANDER WERK MET #SNELWURK

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: Schoonmaker, Expeditiemedewerker, Stapelaar, Krantenbezorgen, Productiemedewerker, Inpakker, Losser of Orderpicker.

BEKIJK SNELWURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL MET #MOAIWURK

Ben jij een hurdewurker die eigenlijk wat anders wil, maar vind je het spannend om je huidige werk op te zeggen en voor die droombaan te kiezen? Weet je niet hoe je die droombaan kunt krijgen? Of wil je veranderen van baan, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt doen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een baan in de regio Friesland die écht bij je past.

BEKIJK MOAIWURK

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Franeker?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Reageren op een vacature uit FRaneker

Tijd voor verandering is tijd voor een nieuwe baan. Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe behangetje op je werkplek. Er zijn voldoende vacatures in drachten waarop jij kunt reageren. Pak die kans en ga op zoek naar dat nieuwe behangetje. Wij helpen je graag bij de zoektocht. 

Door industriegebied dat Franeker rijk is kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Echter kan het ook zo zijn dat die ene vacature die jij precies wilt hebben in Franeker niet te vinden is. Ook dan kun je bij ons inschrijven. Dit kun je doen op deze pagina.