VACATURES LEEUWARDEN

Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland, is een stad vol kansen en mogelijkheden. Het is een historische stad met een rijke cultuur, prachtige architectuur en een levendige gemeenschap. Bovendien is Leeuwarden in 2018 uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa, wat heeft geleid tot een groeiende belangstelling en investeringen in de stad.

Dus, ben jij op zoek naar werk in Leeuwarden? Dan hebben wij hieronder meerdere vacatures voor je openstaan. Of u nu een ervaren professional bent of net uw carrière begint, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw droombaan te vinden. We helpen je graag op weg, zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kan bij de opdrachtgever die het beste bij je past. Wil je verder kijken dan alleen Leeuwarden? Bekijk dan al onze vacatures.

VACATURES GEMEENTE LEEUWARDEN 

Door de hele gemeente barst het van de werkgelegenheid, iets wat nergens anders in Friesland op dit niveau aanwezig is. Daarom is werken in gemeente Leeuwarden jou kans op het vinden van de baan die bij je past. Zo zijn er veel vacatures in de horeca, bouw, industrie en productie in Leeuwarden.

Wat wil je nog meer? Doordat de gemeente Leeuwarden groter is dan alleen de stad Leeuwarden, kun je er voor kiezen om net buiten de stad te gaan werken. Vanwege het goede openbaar vervoer kun je gemakkelijk aan de rand van de stad komen. 

Vacatures IN LEEUWARDEN 

Werken in Leeuwarden, dat wurket foar dy! Pak jezelf bij de hand en solliciteer op een vacature in Leeuwarden. Voordat je het weet werk jij in Leeuwarden bij een van onze toffe opdrachtgevers! Dankzij de veelzijdigheid van deze hoofdstad van Friesland, is er voor ieder wat wils. Zo kun je aan de slag gaan in de productie of ervoor kiezen om te komen werken bij een opdrachtgever in de bouw. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures voor het werken in Leeuwarden! 

PRODUCTIE VACATURES IN LEEUWARDEN 

Er zijn veel productie vacatures in Leeuwarden te vinden door het grote aantal productiebedrijven in deze Friese stad. ProWurk beschikt over verschillende opdrachtgevers die hoognodig op zoek zijn naar productiemedewerkers in Leeuwarden. Ga bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, inpakker of magazijnmedewerker bij een van onze specialistische opdrachtgevers. Pak jij deze kans aan? Of wil je kijken wel productie vacatures we allemaal hebben?

 

SCHOONMAAK VACATURES LEEUWARDEN 

Jij bent op zoek naar een baan in de schoonmaak of wilt kijken of dit iets voor je is. Wij hebben werk voor je! Schoonmaak vacatures in Leeuwarden houden vaak in dat je kantoorruimtes of productieomgevingen schoon gaat maken. Dit is zowel fulltime als parttime te doen. Wil jij aan de slag als schoonmaakmedewerker in Leeuwarden?

  

Economische Diversiteit en Kansen in Leeuwarden

Leeuwarden staat bekend om zijn economische diversiteit en biedt volop kansen op verschillende gebieden. Hier zijn enkele sectoren waarin de stad uitblinkt:

WERKEN IN DE TECHNIEK

Drachten staat bekend om zijn bloeiende technische sector. Met verschillende bedrijven die zich richten op techniek en technologie, zijn er veel mogelijkheden voor mensen met technische vaardigheden. Of het nu gaat om montagewerk, machinebediening, productie of onderhoud, Drachten biedt mogelijkheden voor technisch personeel dat graag aan de slag wil.

LOGISTIEK EN DISTRIBUTIE

Drachten heeft een gunstige ligging en is een belangrijk knooppunt voor logistiek en distributie. Verschillende bedrijven hebben distributiecentra en magazijnen in de omgeving, waardoor er kansen zijn voor magazijnmedewerkers, orderpickers, vrachtwagenchauffeurs en andere logistieke professionals.

HORECA EN TOERISME

Naast de genoemde sectoren biedt Drachten ook mogelijkheden in de horeca en toerisme. Met restaurants, hotels en recreatieve voorzieningen zijn er vacatures beschikbaar voor keukenhulpen, bedieningsmedewerkers, schoonmaakpersoneel en andere functies in de gastvrijheidsindustrie.

Of je nu technische vaardigheden hebt, wilt werken in de zorg, logistiek of de horeca, Drachten heeft diverse vacatures beschikbaar voor mensen met verschillende opleidingsniveaus.

Parttime Werken in LEEUWARDEN

Vanwege de grote vraag naar harde werkers in Leeuwarden, zijn er veel parttime vacatures in Leeuwarden. Parttime werken is in sommige gevallen ontzettend praktisch. Parttime vacatures in Leeuwarden vind je bijvoorbeeld in de schoonmaak-, productie- of horeca branche en is goed te combineren naast je school, andere werk of je drukke privéleven. Wij denken graag met je mee over hoe een parttime vacature in Leeuwarden jou kan helpen om wat bij te verdienen. 

INDEED VACATURES LEEUWARDEN 

Ook ProWurk zet op Indeed vacatures in Leeuwarden. Via deze vacaturebank vinden veel mensen werk in Leeuwarden, zo ook via ProWurk. Wil jij alle vacatures in Leeuwarden checken die op Indeed staan? Bekijk hier onze Indeed vacatures in Leeuwarden.

Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

EEN KORTE KLUS OF SNEL ANDER WERK MET #SNELWURK

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: Schoonmaker, Expeditiemedewerker, Stapelaar, Krantenbezorgen, Productiemedewerker, Inpakker, Losser of Orderpicker.

BEKIJK SNELWURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL MET #MOAIWURK

Ben jij een hurdewurker die eigenlijk wat anders wil, maar vind je het spannend om je huidige werk op te zeggen en voor die droombaan te kiezen? Weet je niet hoe je die droombaan kunt krijgen? Of wil je veranderen van baan, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt doen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een baan in de regio Friesland die écht bij je past.

BEKIJK MOAIWURK

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Leeuwarden? Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie. 

Wil je lezen wat er met jouw gegevens gebeurt? Lees dan onze privacy verklaring!

Reageren op een vacature uit LEEUWARDEN

Tijd voor verandering is tijd voor een nieuwe baan. Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe behangetje op je werkplek. Er zijn voldoende vacatures in Leeuwarden waarop jij kunt reageren. Pak die kans en ga op zoek naar dat nieuwe behangetje. Wij helpen je graag bij de zoektocht. 

Door de gemakkelijke toegangswegen dat Leeuwarden rijk is kan het voorkomen dat je niet weet waar je moet beginnen met solliciteren. Echter kan het ook zo zijn dat die ene vacature die jij precies wilt hebben in Leeuwarden niet te vinden is. Ook dan kun je bij ons inschrijven. Dit kun je doen op deze pagina.

 

Hierom wil je werken in Leeuwarden

Leeuwarden biedt een breed scala aan vacatures en carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een baan in technologie, toerisme, gezondheidszorg, onderwijs of een andere branche, deze levendige stad heeft veel te bieden.

Om de beste carrièremogelijkheden in Leeuwarden te ontdekken, raden we je aan om regelmatig vacatureplatforms zoals Indeed en LinkedIn te raadplegen. Daarnaast zijn lokale kranten en tijdschriften goede bronnen voor actuele vacatures in de stad.

Om je sollicitatie succesvol te maken, is het belangrijk om je cv aan te passen aan de specifieke functie waarop je solliciteert. Zorg ervoor dat je de relevante ervaring, vaardigheden en prestaties benadrukt die aansluiten bij de vereisten van de vacature. Schrijf ook een overtuigende sollicitatiebrief waarin je je motivatie en enthousiasme voor de functie laat zien.

Bereid je goed voor op het sollicitatiegesprek door het bedrijf te onderzoeken en je antwoorden op veelgestelde vragen voor te bereiden. Wees zelfverzekerd, professioneel en stel ook vragen aan het bedrijf om je interesse te tonen.

Met deze informatie en tips ben je goed uitgerust om de beste carrièremogelijkheden in Leeuwarden te ontdekken en je sollicitaties succesvol te maken. Veel succes met je zoektocht naar een baan in deze prachtige stad!