vacatures-harlingen

VACATURES Harlingen

Ben jij op zoek naar werk in Harlingen? Vind hier alle vacatures in Harlingen en omstreken. In Harlingen komen bedrijven om in het werk, en daarom hebben ze jou nodig. Wij kunnen jou binnen een week aan het werk zetten op een vacature in Harlingen. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches vacatures in Harlingen voor jou waarmee je meestal direct aan de slag kan bij onze opdrachtgevers. Als werkzoekende in Harlingen en omgeving weet je vrijwel altijd zeker dat er werk is voor jou. Desnoods hebben we vacatures voor je in Franeker, Dronrijp, Leeuwarden of zelfs Sneek.

WERKEN IN Harlingen

Werken in Harlingen is voor iedereen een mogelijkheid, vanwege het grote aanbod aan vacatures en werk. Bij ProWurk hebben we veel opdrachtgevers die vacatures voor onder andere jou hebben klaarliggen. Fulltime aan de bak? Dat is geen enkel probleem. De meeste bedrijven zijn op zoek naar fulltime krachten. Of ga jij liever parttime aan de slag? Ook daar hebben we in de omgeving van Harlingen verschillende vacatures voor openstaan! Ga jij aan de slag als Productiemedewerker, Monteur of Heftruck Chauffeur in Harlingen?

PRODUCTIE VACATURES Harlingen

Ben je op zoek naar productiewerk in Harlingen? ProWurk beschikt over meerdere productie vacatures in en om Harlingen, zoals Productiemedewerker, Productiemedewerker Staal of Magazijn Medewerker. Onze opdrachtgevers hebben harde werkers nodig met twee rechterhanden. Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij ervoor?

Naar productie vacatures

Logistieke VACATURES Harlingen

De logistieke sector is ‘’booming’’, ook in Harlingen. Met de Harlinger Haven is er genoeg werk in verschillende logistieke functies. Dus ben jij op zoek naar een vacature in Harlingen als Logistiek Medewerker, Chauffeur of Magazijn Medewerker? Dan heten we je van harte welkom. Bekijk hieronder al onze logistieke vacatures in Harlingen.

Naar logistieke vacatures

TECHNIEK VACATURES Harlingen

De logistieke sector is ‘’booming’’, ook in Harlingen. Met de Harlinger Haven is er genoeg werk in verschillende logistieke functies. Dus ben jij op zoek naar een vacature in Harlingen als Logistiek Medewerker, Chauffeur of Magazijn Medewerker? Dan heten we je van harte welkom. Bekijk hieronder al onze logistieke vacatures in Harlingen.

Naar techniek vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Harlingen?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Reageren op een vacature uit Harlingen

Tijd voor verandering is tijd voor een nieuwe baan. Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe behangetje op je werkplek. Er zijn voldoende vacatures in Harlingen waarop jij kunt reageren. Pak die kans en ga op zoek naar dat nieuwe behangetje. Wij helpen je graag bij de zoektocht. 

Door het grote industriegebied dat Harlingen rijk is kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Echter kan het ook zo zijn dat die ene vacature die jij precies wilt hebben in Harlingen niet te vinden is. Ook dan kun je bij ons inschrijven. Dat kun je doen via deze pagina