vacatures-drachten

VACATURES drachten

Werkzoekende in Drachten? Ga ervoor, want Drachten is top! Het heeft een van de grootste economieën van Friesland en wordt ook steeds meer een stad, alhoewel het geen stadsrechten heeft. Drachten is volop in bloei en dat merk ook jij. Werken in Drachten kan snel vanwege de vele vacatures in Drachten. Ben jij de nieuwe parttime of fulltime held van Drachten? ProWurk helpt je bij dat avontuur door jouw te koppelen aan een van onze opdrachtgevers!

WERKEN IN Drachten

Werken in Drachten is als nooit tevoren. Drachten staat bekend om haar grote industrie en productiebedrijven zoals bijvoorbeeld Philips. Het is dus een echte industriestad. Wist je dat Drachten beschikt over een van de grootste industrieterreinen van Noord-Nederland. Bij ProWurk hebben we in verschillende branches en bij verscheidene opdrachtgevers veel vacatures in Drachten voor je klaarliggen.

Wil je parttime werken? In Drachten zijn veel bedrijven op zoek naar parttime harde werkers die niet bang zijn om hun handen vies te maken. Of ben je misschien op zoek naar een fulltime baan? Wij helpen je te bouwen aan je toekomst, samen met onze opdrachtgevers. Zoek je productiewerk of ben jij meer van administratief werk?

PRODUCTIE VACATURES Drachten

Klaar met de studie en wil je nu keihard aan het werk? Bij ProWurk hebben we verschillende productie vacatures in Drachten voor je. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Productiemedewerker, Magazijn Medewerker of Inpakmedewerker. Zolang je twee rechterhanden hebt, wil onze opdrachtgever jou! Je komt in alle gevallen bij een specialistisch bedrijf te werken die aan de top staat in zijn of haar branche. Ga jij aan de slag als inpakmedewerker, productiemedewerker of expeditiemedewerker?

Naar productie vacatures

BOUW VACATURES Drachten

Werken in de bouw in Drachten, ProWurk helpt je aan werk in Drachten! Heb jij altijd in de bouw gewerkt of ben je benieuwd wat de bouw jou kan bieden? De bouwsector wordt voor werknemers steeds interessanter. Het barst van de bouw vacatures in Drachten. Dus, kom je via ProWurk bij een van onze opdrachtgevers in de bouw in Drachten werken?

Naar bouw vacatures

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

EEN KORTE KLUS OF SNEL ANDER WERK MET #SNELWURK

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: Schoonmaker, Expeditiemedewerker, Stapelaar, Krantenbezorgen, Productiemedewerker, Inpakker, Losser of Orderpicker.

BEKIJK SNELWURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL MET #MOAIWURK

Ben jij een hurdewurker die eigenlijk wat anders wil, maar vind je het spannend om je huidige werk op te zeggen en voor die droombaan te kiezen? Weet je niet hoe je die droombaan kunt krijgen? Of wil je veranderen van baan, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt doen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een baan in de regio Friesland die écht bij je past.

BEKIJK MOAIWURK

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Drachten?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Reageren op een vacature uit drachten

Tijd voor verandering is tijd voor een nieuwe baan. Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe behangetje op je werkplek. Er zijn voldoende vacatures in drachten waarop jij kunt reageren. Pak die kans en ga op zoek naar dat nieuwe behangetje. Wij helpen je graag bij de zoektocht. 

Door het grote industriegebied dat Drachten rijk is kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Echter kan het ook zo zijn dat die ene vacature die jij precies wilt hebben in Drachten niet te vinden is. Ook dan kun je bij ons inschrijven. Dit kun je doen op deze pagina.