OPleidingen

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL

Ben jij niet tevreden met je huidige werk of kansen op de arbeidsmarkt? Dan is er altijd de mogelijkheid om je te laten omscholen. Ook hierbij helpen wij je graag. Want hoewel je de keuze zelf moet maken, betekent dat niet dat je het alleen hoeft te doen. Praat met een van onze ervaren intercedenten die jou regio kent en ontdek wat er mogelijk is voor jou.

WERKEN EN LEREN VIA PROWURK

ProWurk geeft je alle kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je het nu doet om direct aan de slag te kunnen bij die ene leuke baan of omdat je verder wilt leren voor de toekomst, wij zijn er voor je. Geef jezelf een uitdaging en houd werken leuk. Met een cursus, online training of een gehele opleiding. Wij helpen je bij het uitzoeken en regelen van de opleiding die bij jou past. Wil jij jezelf verbeteren? Dan helpen we je graag. Met je neus in de boeken, samen in de klas, online, of in de praktijk. ProWurk en haar Topdrachtgevers helpen je op weg! Een opleiding is gratis voor onze vaste hurdewurkers. Wij vinden het namelijk ontzettend tof om te zien dat jij verder groeit. En dan kan op vele manieren! Wordt handig met een heftruck en haal je certificaat, verleen eerste hulp bij ongelukken of kies ergens anders voor.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden voor jou!

Benodigde certificaten halen

Moet je voor jouw functie bepaalde certificaten halen? Bijvoorbeeld een VCA-certificaat of de herhaling van Code 95. Wil je hef- en of reachtruck certificaat behalen? Graag regelen wij bij je (nieuwe) baan deze training! 

"Bij ProWurk werd de switch voor mij mogelijk gemaakt van horeca naar de uitzendbranche! Zo heb ik mijn SEU-examen kunnen behalen en ben ik dus volwaardig Intercedent." - Tineke

JONG GELEERD, IS OUD GEDAAN!

Leuk dat je met ons in contact wilt komen

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Nog geen idee?

Wil je wel graag verder leren, maar heb je geen idee wat bij jou past? Geen nood! Plan een afspraak met een van onze intercedenten bij jouw in de buurt. Zij nemen graag de tijd om samen met jouw en een goed kop koffie de mogelijkheden te bespreken.  Graag zetten we tijdens het gesprek een aantal tools in om samen met jouw achter jouw competenties en drijfveren te komen.

 

 

Door heel de regio, dus altijd dichtbij.

Dokkum
Bel 0519-235077

Kôfje? 
Rondweg Noord 60
9101 AE Dokkum
Scheef tegenover de watertoren

https://prowurk.nl/uitzendbureau-dokkum/

Franeker
Bel 0517-222020

Kom langs!
Prins Hendrikkade 3
8801 JK Franeker
Naast de Levo fabriek

https://prowurk.nl/uitzendbureau-franeker/

Surhuisterveen
Bel 0512-232330

Set ús oan it wurk!
Jan Binneslaan 2A
9231 CB Surhuisterveen
Bij het Torenplein alleen nog de weg oversteken....

https://prowurk.nl/uitzendbureau-surhuisterveen/