ProWurk en Fritech werken samen!

Prowurk en Fritech bundelen de krachten en gaan samen verder!
De uitzendbureaus ProWurk en Fritech kondigen een samenwerking aan! Het uitzendbureau ProWurk heeft besloten om Fritech, eveneens een prominent uitzendbureau in Friesland over te nemen vanwege het welverdiende pensioen van Joop.

Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor ProWurk en Fritech, waarbij de samenvoeging van middelen en expertise nieuwe groeimogelijkheden creëert. Met Fritech’s ervaren team van 3 werknemers en ProWurk’s solide personeelsbestand van 13 medewerkers, belooft de fusie een fijne samenwerking te worden.

Door de krachten te bundelen, streven ProWurk en Fritech naar een verbeterde dienstverlening en een breder scala aan mogelijkheden voor zowel werkzoekenden als werkgevers in Friesland.

 

Met ingang van 27 november 2023 word Fritech gekoppeld aan ProWurk. Deze overname is een goede aanvulling op het dienstenpakket en het netwerk van ProWurk. Bovendien sluiten de branches waar wij als organisaties actief in zijn goed op elkaar aan. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe groeimogelijkheden, maar ook de mogelijkheid om kennis en expertise met elkaar te delen.

Fritech, een organisatie met 35 jaar ervaring, was destijds een pionier als een van de eerste dienstverleners op het gebied van uitzenden en detacheren in Noord Nederland. De branches Bouw & Infra en Metaal & Techniek zijn al sinds het begin de expertisegebieden van Fritech.

We vroegen aan Joop hoe dit alles tot stand is gekomen: “Ik ben begonnen als lasser bij een bedrijf in het midden van het land. Toen ik als ZZP’er begon, nam ik 9 vakkrachten mee. En zo kwam de term uitzenden voor het eerst ter sprake. Je moest testen doen, en daar kwam ik gelukkig doorheen. Én startte daarbij als een van de slechts 3 eerste uitzendbureaus in de bouwsector in het Noorden. Nu is het tijd om van mijn pensioen te genieten. Ik heb een camper, houd van 4x4 rijden en vissen. Ik hoef me zeker niet te vervelen.”

Fritech blijft voortbestaan en zet haar activiteiten voort onder onze vlag van ProWurk! Wij kijken uit naar een gezamenlijke toekomst vol succes en groei.