Kom kijken of werken bij hellema iets voor jou is!

Hellema is natuurlijk dé koekjesfabriek in Hallum. Lijkt werken bij Hellema jou wel wat, maar weet je niet zeker of het bij je past? Dit is je kans om dát te ontdekken. Als je al wel zeker wilt dat je wilt starten, pak dan zeker deze kans ook om alvast even binnen de deuren te kijken en je in te schrijven!

We zoeken onder andere Inpakkers, Productiemedewerkers, Operators en Mengers! (Kijk op onze vacature-pagina voor de actuele vacatures)

Werken bij hellema betekent:

Werken bij Hellema is doorpakken! Dit doe je met enthousiaste collega's die overal vandaan komen. Tijdens je werk aan de band moeten je handen tempo maken, maar is er ook ruimte om te socializen met de mensen om je heen!

Hellema is natuurlijk bekend van de Smoeltjes, maar we maken hier veel meer soorten koekjes. Met óf zonder Chocolade, pinda's, crème en zelfs smarties. Dit zorgt ervoor dat je bijna dagelijks wel met een ander product werkt. Zo houd je afwisseling in je werk. Er is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en zo staan er inmiddels een aantal flinke machines, die het meeste werk doen. De pakjes met koeken moet nog in een doos verpakt worden en dit gebeurt nog handmatig. Dit kan flink aanpoten zijn, maar met hulp van elkaar kom je de dag wel door. 

Ploegendiensten

Bij Hellema wordt er 24/7 gewerkt! Dus is het belangrijk dat je in ploegen beschikbaar bent. Je krijgt van ons ruim op tijd de planning door, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Wanneer jouw voorkeur bij de 5 ploegen ligt is er de mogelijkheid om eerst in 3 ploegen te starten en door te stromen wanneer er plek is.

 

Je uurloon

Als het gaat om startloon dan zit je in de zoetwaren CAO waar Hellema in zit zeker goed! Als je nog geen ervaring hebt begin je met een bruto-uurloon van €12,43 exclusief toeslagen. Voor een dag in de vroege dienst betekent dit een brutoloon van ruim €93. Voor een late dienst kun je ruim €110 op je loonstrookje verwachten. Een doordeweekse nachtdienst levert maar liefst €130 op!

 

Even binnen kijken?

Ben jij benieuwd hoe het er aan toe gaat bij Hellema en of dit iets voor jou is? Jij kan mee op rondleiding door de Fabriek, hierbij kan je ook al jouw vragen stellen. Na afloop van de rondleiding is er de mogelijkheid je direct in te schrijven bij ProWurk en de selectieprocedure voor Hellema te starten. 

Schrijf je snel in via het onderstaande formulier en we zullen contact met je opnemen voor een datum en tijd!