Wietske Dijkstra

Ik ben Wietske en inmiddels werk ik nu ruim 5 jaar bij ProWurk. Eerst voornamelijk als administratief medewerker maar na de uitbreiding met Surhústerfean en Franeker alleen nog intercedent.

Het mooiste is als we spontane vacatures binnen krijgen die dezelfde dag nog gevuld moeten worden. Het is een echte uitdaging om hier zo snel mogelijk mensen voor te zoeken, maar toch verveelt het geen moment.

Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij ProWurk, is dat het contact met opdrachtgevers, werknemers en ook met collega’s van ProWurk ontzettend laagdrempelig is! Daar komt bij dat elke dag anders is en er altijd wel iets te doen is. We proberen het contact natuurlijk zo persoonlijk mogelijk te houden. Alhoewel de eerste kennismaking over de telefoon plaatsvindt, nodigen we kandidaten vrijwel altijd uit voor een kopje koffie! Mijn werk geeft extra veel voldoening als ik iemand ‘’in nood’’ kan helpen aan een baan. Dat iemand dringend op zoek is naar een nieuwe werkgever, met de handen in het haar binnenkomt en uiteindelijk met een perfecte match weer de deur uitgaat is het mooiste wat er is!

Iedereen houdt van mijn Frisismen, alhoewel ik dat zelf niet zo geweldig vind. Toch maak ik de stemming op kantoor graag goed met mijn ‘’nuvere’’ uitspraken! Iets wat leuk is om te weten, is dat sommige opdrachtgevers op onze mails reageren met: ‘Goedemorgen Freonlike Groetnis’’, omdat ze denken dat het iemand van ons is.

Heb jij onze Friese e-mailhandtekening al eens gespot? Zo niet? Je bent van harte welkom eens een mail te sturen naar info@prowurk.nl om te vragen of we werk voor je hebben! Bellen mag natuurlijk ook! Dat kun je doen naar 0512-232330! Hopelijk heb ik je snel aan de telefoon, zodat ik jou kan helpen bij de perfecte match!

Terug naar overzicht