Werken Bij Helwa

Helwa en ProWurk werken nauw samen om te zorgen dat die heerlijke wafels met een topteam goed en snel gebakken worden. 

Bij het bakken van die lekkere wafels hebben we jou nodig! 

Wil jij graag weten welke kansen hier voor jou liggen? Kijk dan eens rustig verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

OVER HELWA

Helwa produceert al meer dan 65 jaar krokante, gevulde wafelproducten die de hele wereld over gaan. Deze productie vindt plaats met moderne machines en technologie, maar er zijn natuurlijk nog steeds goede Hurdewurkers nodig voor belangrijke onderdelen van dit hele proces.

Bij Helwa wordt er gewerkt in 3 ploegen. Dit betekent dat je werktijden zijn van 5:55 - 14:00 uur, 13:55 - 22:00 uur en van 21:55 - 6:00 uur. Waarbij de nachtploeg start op zondagavond. Als nieuwkomer word je uiteraard meegenomen in het gehele productieproces en je alle details worden je haarfijn uitgelegd.

Kijk voor de verschillende functies bij de vacatures!

Wil je onderaan de ladder beginnen en doorgroeien? Dat kan zeker!

Word jij mijn nieuwe collega?

Bij Helwa wordt er gewerkt in 3 ploegen, maar wat betekent dit voor jou? De werktijden zijn van 5:55 - 14:00 uur, 13:55 - 22:00 uur en van 21:55 - 6:00 uur. Waarbij de nachtploeg op zondagavond start. Als nieuwkomer word je uiteraard meegenomen in het gehele productieproces en worden alle details je haarfijn uitgelegd. Je krijgt een buddy toegewezen waarbij je met alle vragen terecht kunt! 

Geen rijbewijs? Geen probleem! Vanaf het station in Leeuwarden is Helwa goed bereikbaar voor alle 3 de diensten!

Helwa
vacatures


Vast contract

Teamleider

  • Hallum
  • 40 uur
  • €2500 - €3300
  • Maak een keuze

Jij voelt je als een vis in het water op de productievloer, communicatief ben je sterk, ook ben je sociaal en hebt technisch inzicht. Wij zoeken iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te hebben, en te nemen!


Bekijk alle vacatures