Tiltrans

Bij Tiltrans leg je heel wat kilometers af. Met het juiste materieel. De opleggers zijn voorzien van vloeistofdichte laadbakken met een dekzeil of afdekkleppen. Ze rijden vaste routes, maar toch verveelt het werk hier nooit!

WERKEN BIJ TILTRANS

Gezamenlijk beschikt Tiltrans over 70 trekkende en ±120 getrokken eenheden. Het werkgebied van Tiltrans Noord beslaat naast Nederland een groot deel van Europa waarvan Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Italië, Spanje en Groot-Brittannië de belangrijkste landen zijn. Voor het uitvoeren van deze transporten worden kippers, tankopleggers en een koeloplegger ingezet. 

 

DROOGLEGGING

Tiltrans is in 1912 in Oosternijkerk begonnen als loonbedrijf. De transportactiviteiten bestonden uit het vervoer van vee. In 1958 werd in Burgum een bedrijf overgenomen en verhuisde Tiltrans van Oosternijkerk naar Burgum. In 1962 werd Tiltrans gevraagd om mee te werken aan de drooglegging van de toenmalige Lauwerszee. Deze opdracht werd in 1969 voltooid. Na de inpoldering ging het bedrijf zich meer richten op transport in binnen- en buitenland. In 1979 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de mr. Oppedijk van Veenweg in Burgum.

Uitgelichte
vacatures