VBI Consolis

Bij VBI Consolis wordt aan harde producten gewerkt! Dit bedrijf produceert namelijk een heel groot deel van de draagvloeren van Nederlandse nieuwbouwhuizen. Je moet hiervoor stevig in je schoenen staan, want je bent hier lekker actief bezig!

WERKEN BIJ VBI CONSOLIS

Als producent van innovatieve prefab vloersystemen biedt VBI industrieel maatwerk om samen met alle partijen in de keten te bouwen aan de toekomst. Hierdoor kan worden geanticipeerd op snel veranderende vragen uit de markt. 

VBI is Europa’s grootste producent van kanaalplaatvloeren. Kanaalplaatvloeren zijn betonnen prefab vloerelementen die worden gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw. VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen.

SAMEN BOUWEN

Als producent van innovatieve prefab vloersystemen biedt VBI industrieel maatwerk om samen met alle partijen in de keten te bouwen aan de toekomst. Hierdoor kan worden geanticipeerd op snel veranderende vragen uit de markt. Dit maakt VBI niet alleen leverancier maar ook echt een partner. Samen met aannemers, constructeurs, architecten en projectontwikkelaars werken we dagelijks aan veiligere, slimmere en duurzamere oplossingen. Zo biedt VBI een basis waar we letterlijk en figuurlijk samen op kunnen bouwen.

Bekijk onze vacatures bij deze TOPdrachtgever!