HURDEWURKERS

Ben je op zoek naar een hurdewurker voor jouw bedrijf of project? ProWurk helpt je hierbij! Met onze verfrissende manier van werken en ons uitgebreide netwerk van hurdewurkers kunnen we als geen ander de beste match maken!

Vast

Kies je voor het vast in dienst nemen van medewerkers of een zo groot mogelijke flexibele schil? En wat zijn de risico's, kosten en kansen hiervan? En wat is er veranderd sinds de komst van de WAB?

De hurdewurkers van ProWurk zijn zowel vast als flexibel inzetbaar. Net wat jou als ondernemer het beste past. Vraag gerust het advies van team ProWurk.

Vacatures aanmelden

Heb je snel hurdewurkers nodig? Wij spreken ze dagelijks! Laat ons weten wie je zoekt en team ProWurk zoekt zo snel mogelijk de geschikte kandidaat. Of kandidaten! 

Onze tevreden klanten

Dit zeggen onze Topdrachtgevers en hurdewurkers over ons:

Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Wij werven met plezier actieve en passieve werkzoekenden door het optimaal inzetten van jobmarketing. Wij ontdekken waar de beste kandidaten zich bevinden en hebben realtime inzicht in de resultaten van jobboards, social media en advertenties.

Er zijn veel vacatures en steeds minder kandidaten. Het goed inzetten van jobmarketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij weten waar goede kandidaten vandaan komen. Door ons inzicht en het juist inzetten van marketingtools kunnen wij u goed van dienst zijn bij het vinden van passend personeel. 

Door heel de regio, dus altijd dichtbij.

Dokkum
Bel 0519-235077

Kôfje? 
Rondweg Noord 60
9101 AE Dokkum
Scheef tegenover de watertoren

https://prowurk.nl/uitzendbureau-dokkum/

Franeker
Bel 0517-222020

Kom langs!
Prins Hendrikkade 3
8801 JK Franeker
Naast de Levo fabriek

https://prowurk.nl/uitzendbureau-franeker/

Surhuisterveen
Bel 0512-232330

Set ús oan it wurk!
Jan Binneslaan 2A
9231 CB Surhuisterveen
Bij het Torenplein alleen nog de weg oversteken....

https://prowurk.nl/uitzendbureau-surhuisterveen/