kom bij ons werken!

Geen dag is hetzelfde

Werken bij Prowurk is werken met je hart! Alleen door oprechte aandacht en interesse kun je Hurdewurkers blij maken met een (nieuwe) baan. Wij zijn de matchmakers van Fryslân en doen dit door technologie te combineren met mensenwerk.

Binnen Prowurk hebben wij een platte organisatie structuur. Dit houdt in dat wij geen ruimte hebben voor een management cultuur. Bij ons werkt iedereen binnen zijn of haar functie en bestiert een commerciële operationele rol. Hannen ut de mouwen dus! 

We bieden je WURK bij een vernieuwend bedrijf. Hou jij van structuren en in hokjes werken dan zijn wij niet het bedrijf voor jou! ;) natuurlijk helpen we je in dat geval wel graag verder! Vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes... you name it, ooh nee... Do seist it. We zijn namelijk een Frysk georiënteerd bedrijf. 

Wij geven flexibiliteit; een uurtje eerder weg ivm de kids, of een ochtend thuiswerken omdat er een pakketje komt? Dat moet zeker eens kunnen. De rest van de tijd werk je op locatie om constant in contact te zijn met je collega's en snel te kunnen schakelen. Snelheid is namelijk ons vak!

Wij gaan niet voor het snelle geld! Toch zijn wij een commerciële organisatie en daarom houden wij van knallen! Dit doen wij op een gastvrije manier waarbij we de lange termijn gedachte nooit uit het oog verliezen. We vieren onze feestjes en kunnen dealen met de tegenslagen die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt.

Hurdewurkers helpen aan een baan, wil jij dit ook?

Heb jij er wel eens aan gedacht om als intercedent aan de slag te gaan? Of zit je nog in de opleiding en wil je als stagiaire al veel verantwoordelijkheid? Bij ons kun je in het diepe springen. Wij kijken namelijk verder dan alleen je CV. 

Check hieronder onze vacatures!

Do bist net allinnich loei fanatiek by paintball!

  • Ben jij ijverig, doortastend en ruik jij kansen al van een afstandje?
  • Stuur jij graag voor de bocht?
  • Kun jij omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid?
  • Natuurlijk ben je communicatief sterk, maar kun je ook goed luisteren?
  • Achterhaal jij de vraag achter de vraag? En is het waarom voor jou geen probleem?
  • Kun jij tegen flauwe grappen?
  • Kun je de no-nonsense mentaliteit waarderen?
  • En is Frysk verstaan voor jou geen probleem?
  • Is social media voor jou een koud kunstje?

Heb jij bovenstaande vragen met JA beantwoord!! PAS OP dan heb jij waarschijnlijk groen ProWurk bloed!

Maak kennis met Team Prowurk

Christa's platte grappen, Wietske's frisisme, Janneke's ochtend humeur, Fokke's nieuwe belevenissen. Team ProWurk bestaat op dit moment uit 10 aparte karakters. We zijn allemaal verschillend maar vormen samen een sterk team. 

Kom er snel achter wat Christa, Marco, Tineke, Marianne, Fokke, Baukje, Wietske, Janneke, Jan en Celinda uniek maakt! De vestigingen werken namelijk veel met elkaar samen.

Jo kinne jo thús by ús fiele. Werklik.

Prowurk Groeit, groei jij mee?

Wij zijn erg ambitieus. Vanaf een zolderkamertje zijn we 9 jaar geleden gestart en inmiddels is Prowurk gegroeid tot een bloeiend bedrijf met 3 vestigingen. Maar we willen er meer! Dit omdat wij energie krijgen van hurdewurkers aan een passende baan helpen. Of het nu gaat om #snelwurk of toch #moaiwurk, wij zetten onze tanden in de uitdaging!

Wij werken niet in hokjes of kaders. Bij ons krijg je vrijheid en worden jouw ideeën gehoord en het liefst ook nog dezelfde dag uitgevoerd. 

Er zijn geen berichten om weer te geven.
Leuk dat je met ons in contact wilt komen

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Prowurk of heb je een vraag? Geen nood! Neem hier contact met ons op, bel ons direct via 085-0645005 of stuur een WhatsApp bericht. Bovendien kan je ook een afspraak maken om onder het genot van een goed kop koffie de mogelijkheden met ons te bespreken.