Nieuwtjes

Tante C-Update

Afgelopen week heeft het kabinet besloten om naar aanleiding van de besmettingscijfers de COVID-maatregelen verder aan te scherpen. Wij vertellen je graag hoe wij denken het veilig te kunnen houden en wat er verandert met het contact tussen jou en ons.

Lees dit bericht

Uitbreiding openingstijden ProWurk Dokkum

Doordat we bij ProWurk steeds meer mensen verwelkomen die tijdens openingstijden niet op afspraak kunnen komen, hebben we besloten om onze openingstijden te verruimen.

Lees dit bericht

Wat verdient een Hurdewurker?

Altijd al willen weten wat jij als hurdewurker minimaal hoort te verdienen? We hebben het even voor je op een rijtje gezet!

Lees dit bericht

Speeddaten met Prowurk

 Ben jij op zoek naar jouw droombaan of een baan na(aast) jouw studie? Bij ProWurk willen wij je graag helpen aan een (nieuwe) baan. Op14 februari van 19:00 tot 21:00 zitten Janna en Wietske voor jou klaar om samen jouw ideale baan te vinden.

Door middel van een “speeddate” gaan wij je vragen naar wie je bent, wat je doet/ kan en wat je wil. Om uiteindelijk een geschikte match voor je te vinden. Een speeddate met resultaat, wat wil je nog meer. Tip: Neem je CV mee voor een betere match kans.

Lees dit bericht

Ondertussen bij Prowurk

In de rubriek ‘Ondertussen bij’ nemen we een kijkje bij bedrijven in Dokkum of Dokkumer ondernemers. Soms hebben ze nieuws, soms openen ze deuren die anders gesloten blijven en af en toe vertellen ze een verhaal dat bij het ‘grote publiek’ niet bekend is. In deze editie nemen we een kijkje bij ProWurk.

Lees dit bericht

VIDEO: Werknemers Prowurk ontvangen kertspakket via drive-through in Quatrebras

QUATREBRAS – Op het terrein rondom de discotheek in Quatrebras stond dinsdagmiddag zo nu en dan een flinke rij auto’s te wachten. Tientallen werknemers van uitzendbureau ProWurk uit Dokkum en Surhuisterveen konden daar op een speciale manier hun kerstpakket ophalen. Ze moesten daarvoor met hun auto door een speciaal opgezette ‘drive-through’.

Lees dit bericht