Nieuwtjes

Hellema Hallum

Kom kijken of werken bij Hellema iets voor jou is!

Hellema is natuurlijk dé koekjesfabriek in Hallum. Lijkt werken bij Hellema jou wel wat, maar weet je niet zeker of het bij je past? Dit is je kans om dát te ontdekken. Als je al wel zeker wilt dat je wilt starten, pak dan zeker deze kans ook om alvast even binnen de deuren te kijken en je in te schrijven!

Lees dit bericht

wettelijk minimumloon wordt verhoogd

Het minimumloon zal per 1 juli gaan stijgen. Dit met 1,81%. Het minimumloon bedroeg begin dit jaar €1725,- per maand voor een 21+ fulltime werker. Vanaf 1 juli wordt dit verhoogd tot een minimumbedrag van €1756,- per maand.

Lees dit bericht

Tante C-Update

Afgelopen week heeft het kabinet besloten om naar aanleiding van de besmettingscijfers de COVID-maatregelen verder aan te scherpen. Wij vertellen je graag hoe wij denken het veilig te kunnen houden en wat er verandert met het contact tussen jou en ons.

Lees dit bericht

Uitbreiding openingstijden ProWurk Dokkum

Doordat we bij ProWurk steeds meer mensen verwelkomen die tijdens openingstijden niet op afspraak kunnen komen, hebben we besloten om onze openingstijden te verruimen.

Lees dit bericht

Wat verdient een Hurdewurker?

Altijd al willen weten wat jij als hurdewurker minimaal hoort te verdienen? We hebben het even voor je op een rijtje gezet!

Lees dit bericht

Speeddaten met Prowurk

 Ben jij op zoek naar jouw droombaan of een baan na(aast) jouw studie? Bij ProWurk willen wij je graag helpen aan een (nieuwe) baan. Op14 februari van 19:00 tot 21:00 zitten Janna en Wietske voor jou klaar om samen jouw ideale baan te vinden.

Door middel van een “speeddate” gaan wij je vragen naar wie je bent, wat je doet/ kan en wat je wil. Om uiteindelijk een geschikte match voor je te vinden. Een speeddate met resultaat, wat wil je nog meer. Tip: Neem je CV mee voor een betere match kans.

Lees dit bericht