uitzendbureau-dokkum

UITZENDBUREAU DOKKUM

Als uitzendbureau in Dokkum weten wij wat er speelt in de omgeving en de stad. Talloze bouw-, productie- en transportbedrijven groeien uit hun voegen en zoeken personeel als nooit tevoren. Als Dokkumer uitzendbureau is het aan ons de taak om deze bedrijven en opdrachtgevers aan jou te koppelen, zodat niet alleen zij verder kunnen groeien, maar ook harde werkers verder kunnen bouwen aan hun toekomst. ProWurk staat voor ‘’werk en vacatures in en rondom Dokkum!’’

WERKEN IN DOKKUM

Werken in Dokkum is op zijn hoogtepunt. Met het bloeiende, groeiende en gezellig centrum kun je na je werkdag nog heerlijk genieten van de Dokkumer binnenstad. De verdienste van de Dokkumer economie is dat bedrijven in Dokkum optimaal aan het uitbreiden zijn en hiervoor de ene na de andere vacature in Dokkum loslaten. Bij ProWurk voelen we ons als Dokkumer uitzendbureau simpelweg verantwoordelijk voor de nieuwe aanwas van nieuwe hurde wurkers zoals jij. Werken in Dokkum is een pretje en een beleving op zich met alle groeiende bedrijven om je heen!

Wil je direct aan de slag met het vinden van jouw ideale baan in Dokkum? Klik dan hieronder en ontdek ons actuele aanbod aan vacatures.

Ontdek onze vacatures

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het zetten van de volgende stap in jouw carrière. Bij ProWurk staan we klaar om jou te ondersteunen en jouw droombaan in Dokkum te vinden. Klik op de knop en laat ons jou begeleiden naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Prowurk: Uitzendbureau in dokkum

ProWurk is een uitzendbureau uit Dokkum, dat gespecialiseerd is in werk en vacatures uit de bouw-, productie-, industrie, horeca- en transportbranche. Wij zijn een Dokkumer uitzendbureau voor hurde wurkers met twee rechterhanden. We nemen persoonlijk contact misschien nog wel het meest serieus van allemaal. Wij willen dat je je niet alleen op je gemak voelt bij de opdrachtgever/je nieuwe werkgever, maar ook bij ons ‘’thuis’’. Daarom heeft onze vestiging in Dokkum een speciale woonkamer om gesprekken en leuke dingen te bespreken. De koffie staat klaar en wij ook voor jou. Maak kennis met ons team!

Ontmoet ons team

HET MOOIE VAN DOKKUM

Dokkum is de thuisbasis van ons uitzendbureau. Een stad vol diversiteit, geschiedenis en prachtige winkelstraten, winkels en restaurants. Een plek om puur te genieten dus. Jij kent Dokkum wellicht, omdat vrienden of familie er wonen of vanwege de geschiedenis over Bonifatius. Toch is Dokkum zoveel meer! De bedrijvigheid in Dokkum is de laatste jaren als nooit tevoren. Met bedrijven zoals: Probo, de Dockumer Vlaggencentrale en diverse horecazaken zoals De Leckerbeck, KB Drinks & Food en binnenkort de Mc Donalds ontploft Dokkum van de werkgelegenheid.

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN
Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

EEN KORTE KLUS OF SNEL ANDER WERK MET #SNELWURK

Zoek jij als hurdewurker op korte termijn werk? Even een snelle klus om wat tijd te overbruggen, bijvoorbeeld tussen twee banen in? Of heb je les en ben je ’s middags eerder klaar en heb je dan tijd om bij te klussen? Als snelwurker steek jij graag je handen uit de mouwen. Wij doen dat ook voor jou: we regelen snel jouw tijdelijke baan in de regio Friesland. Snel wurk kan bijvoorbeeld zijn: Schoonmaker, Expeditiemedewerker, Stapelaar, Krantenbezorgen, Productiemedewerker, Inpakker, Losser of Orderpicker.

BEKIJK SNELWURK

JOUW TOEKOMST STAAT BIJ ONS CENTRAAL MET #MOAIWURK

Ben jij een hurdewurker die eigenlijk wat anders wil, maar vind je het spannend om je huidige werk op te zeggen en voor die droombaan te kiezen? Weet je niet hoe je die droombaan kunt krijgen? Of wil je veranderen van baan, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt doen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een baan in de regio Friesland die écht bij je past.

BEKIJK MOAIWURK

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Dokkum?

Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Kies voor Prowurk; het uitzendbureau van Dokkum

Als je op zoek bent naar een uitzenbureau Dokkum, zijn er verschillende redenen om te kiezen voor ProWurk:

1. Uitgebreid netwerk en lokale expertise

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze lokale expertise hebben wij toegang tot een breed scala aan vacatures in Dokkum en omgeving. We hebben nauwe relaties opgebouwd met werkgevers in de regio, waardoor wij vaak als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures.

2. Deskundige recruiters met kennis van diverse sectoren

Onze deskundige recruiters hebben diepgaande kennis van de arbeidsmarkt in Dokkum en begrijpen de specifieke eisen en vereisten van verschillende sectoren. Ze kunnen jou daarom goed adviseren en begeleiden bij het vinden van de juiste baan.

3. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

Bij ProWurk staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en zetten ons in om de perfecte match te vinden tussen jou en een passende vacature. Onze recruiters zijn er om jou te ondersteunen en begeleiden gedurende het hele sollicitatieproces.

4. Professionele ondersteuning bij sollicitaties

Bij ProWurk begrijpen we dat solliciteren een spannende stap kan zijn. Daarom bieden we professionele ondersteuning bij het sollicitatieproces. Onze recruiters helpen je bij het opstellen van een overtuigend cv en een pakkende motivatiebrief die de aandacht van werkgevers trekken. Daarnaast geven we waardevolle tips en advies voor sollicitatiegesprekken, zodat jij met vertrouwen kunt laten zien wat je in huis hebt.

5. Betrouwbare en transparante dienstverlening

Bij ProWurk streven we naar betrouwbare en transparante dienstverlening. We hechten waarde aan open communicatie en heldere afspraken. Je kunt rekenen op een eerlijke en professionele benadering, waarbij jouw belangen voorop staan. Wij zetten ons in voor een langdurige en succesvolle samenwerking, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Vind jouw ideale baan in Dokkum bij ProWurk

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden die ProWurk te bieden heeft op het gebied van vacatures in Dokkum. Ga naar onze website en bekijk ons actuele aanbod aan vacatures. Je kunt eenvoudig filteren op functie, sector en contracttype, zodat je snel de vacatures vindt die aansluiten bij jouw wensen.

Bij ProWurk geloven we in jouw potentieel en streven we ernaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw carrièredoelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen op zoek gaan naar de perfecte baan in Dokkum die past bij jouw vaardigheden en ambities.