Jouw toekomst staat bij ons centraal

Ontdek nieuwe kansen en mogelijkheden met
omscholing

Ben jij niet tevreden met je huidige werk of kansen op de arbeidsmarkt? Dan is er altijd de mogelijkheid om je te laten omscholen. Ook hierbij helpen wij je graag. Want hoewel je de keuze zelf moet maken, betekent dat niet dat je het alleen hoeft te doen. Praat met een van onze ervaren intercedenten die jouw regio kent en ontdek wat er mogelijk is voor jou.

Ontdek je
volledige
potentieel

persoonlijke groei en carrièresucces

Wil jij jezelf verbeteren? Dan helpen we je graag. Met je neus in de boeken, samen in de klas, online, of in de praktijk. ProWurk en haar Topdrachtgevers helpen je op weg! Een opleiding is gratis voor onze vaste hurdewurkers. Wij vinden het namelijk ontzettend tof om te zien dat jij verder groeit. En dat kan op vele manieren! Wordt handig met een heftruck en haal je certificaat, verleen eerste hulp bij ongelukken of kies ergens anders voor. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden voor jou!

 

Alle vacatures

Benodigde certificaten halen

Moet je voor jouw functie bepaalde certificaten halen? Bijvoorbeeld een VCA-certificaat of de herhaling van Code 95. Wil je een hef- en of reachtruck certificaat behalen? Graag regelen wij bij je (nieuwe) baan deze training!

Contact

Bij ProWurk werd de switch voor mij mogelijk gemaakt van horeca naar de uitzendbranche! Zo heb ik mijn SEU-examen kunnen behalen en ben ik dus volwaardig Intercedent.
-Tineke

Kom in contact

Nog geen idee?

Wil je wel graag verder leren, maar heb je geen idee wat bij jou past? Geen nood! Plan een afspraak met een van onze intercedenten bij jou in de buurt. Zij nemen graag de tijd om samen met jou en een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Graag zetten we tijdens het gesprek een aantal tools in om samen met jou achter jouw competenties en drijfveren te komen.

 

Uitgelichte
vacatures