Uitzendbureau Franeker

Als uitzendbureau in Franeker is het aan ons de taak om te weten wat er in de regio speelt en om jou zo snel mogelijk aan een baan te helpen die bij je past bij een opdrachtgevers die ook bij je past. Franeker bloeit en groeit met de jaren alleen maar meer. Werk genoeg dus! Als ProWurk staan wij voor “snel en mooi werk in en rondom Franeker!”

WERKEN IN FRANEKER 

Werken in Franeker is nog nooit zo populair geweest. Vele bedrijven zijn op zoek naar harde werkers die voor hun bedrijf komen werken. Franeker heeft naast werkgelegenheid tenslotte ook alles wat je hartje begeert. Supermarkten, winkels, een bakkerij en natuurlijk ProWurk! Bij ProWurk voelen we ons verantwoordelijk voor de werkgelegenheid in de omgeving van Franeker. Waar Franekers werk zoeken, daar willen wij zijn. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om een mooie baan te vinden in de omgeving. Wil je direct aan het werk? Dan kun je altijd even contact opnemen met Rienk!

 

BEKIJK VACATURES IN FRANEKER

Hier vind je alle vacatures in de buurt van
Franeker


Zicht op vast

Zicht op vast

Poedercoater

  • Franeker
  • 40 uur
  • €2900 - €3100
  • Productie/Uitvoerend

Heb jij ervaring en passie voor het vak? Kom dan als poedercoater dit bedrijf versterken!

Vast

Vast

Lasser MIG/MAG

  • Franeker
  • 40 uur
  • €2900 - €3200
  • Productie/Uitvoerend

Jij kan MIG MAG lassen en houdt van de uitdaging om een goed eindproduct te leveren. Meer weten? Lees snel verder.


Bekijk de overige vacatures in Franeker

WIE ZIJN WIJ?

Bij ProWurk bemiddelen we in werk tussen jou als kandidaat en onze opdrachtgevers. Dit doen wij door heel Friesland heen, in zowel Dokkum, Franeker als Surhuisterveen. Onze ProWurkers zijn gespecialiseerd in werk en vacatures voor bouw-, productie-, industrie, horeca- en transportbranche. We zijn een nuchter uitzendbureau dat je volledig helpt (weer) aan het werk te gaan. Van intake, kennismakingen tot je eerste dag. De koffie staat bij onze vestiging in Franeker altijd klaar. Kom je om een “bak kofje?”

Over ons

HET B(L)OEIENDE FRANEKER 

Franeker bloeit en groeit volop. Dat is ook te zien aan de vraag naar hurde wurkers in de omgeving. Gelukkig hebben wij al dat werk op een plek! Met bedrijven als Levo Buwalda en ook Hellema in de buurt is het vrijwel zeker dat jij aan het werk kunt in de branche waar jij werk in zoekt. Daarnaast is het de thuisbasis van onze uitzendbureau in de Súd-Westhoeke. 

WAT ANDERE HURDE WURKERS VAN ONS VINDEN

Solliciteren

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Leeuwarden? Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie.