UITZENDBUREAU FRANEKER

Als uitzendbureau in Franeker is het aan ons de taak om te weten wat er in de regio speelt en om jou zo snel mogelijk aan een baan te helpen die bij je past bij een opdrachtgevers die ook bij je past. Franeker bloeit en groeit met de jaren alleen maar meer. Werk genoeg dus! Als ProWurk staan wij voor snel en mooi werk in en rondom Franeker!”

WERKEN IN FRANEKER 

Werken in Franeker is nog nooit zo populair geweest. Vele bedrijven zijn op zoek naar harde werkers die voor hun bedrijf komen werken. Franeker heeft naast werkgelegenheid tenslotte ook alles wat je hartje begeert. Supermarkten, winkels, een bakkerij en natuurlijk ProWurk! Bij ProWurk voelen we ons verantwoordelijk voor de werkgelegenheid in de omgeving van Franeker. Waar Franekers werk zoeken, daar willen wij zijn. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om een mooie baan te vinden in de omgeving. Wil je direct aan het werk? Dan kun je altijd even contact opnemen met Rienk! 

WIE ZIJN WIJ?

Bij ProWurk bemiddelen we in werk tussen jou als kandidaat en onze opdrachtgevers. Dit doen wij door heel Friesland heen, in zowel Dokkum, Franeker als Surhuisterveen. Onze ProWurkers zijn gespecialiseerd in werk en vacatures voor bouw-, productie-, industrie, horeca- en transportbranche. We zijn een nuchter uitzendbureau dat je volledig helpt (weeraan het werk te gaan. Van intake, kennismakingen tot je eerste dag. De koffie staat bij onze vestiging in Franeker altijd klaar. Kom je om een “bak kofje?” 

 

HET B(L)OEIENDE FRANEKER 

Franeker bloeit en groeit volop. Dat is ook te zien aan de vraag naar hurde wurkers in de omgeving. Gelukkig hebben wij al dat werk op een plek! Met bedrijven als Levo Buwalda en ook Hellema in de buurt is het vrijwel zeker dat jij aan het werk kunt in de branche waar jij werk in zoekt. Daarnaast is het de thuisbasis van onze uitzendbureau in de Súd-Westhoeke. 

 

Aafke de Hoek

HR manager bij de Haan Westerhoff

In contact gekomen met ProWurk bij toeval. Dit is uitgegroeid tot een hele mooie samenwerking. 
Zo hebben ze in korte tijd 3 vacatures voor ons weten te vullen. 

Dat een persoon past binnen onze bedrijfscultuur is voor ons net zo belangrijk als de geschiktheid voor de functie. Hier weet ProWurk een mooie balans in te vinden door zowel de kandidaten als ons bedrijf goed te doorgronden. De communicatie die hierop volgt ervaar ik altijd als prettig: informeel en direct. Wat dat betreft zijn ProWurk en De Haan Westerhoff een match!

Jan Lanen

Eigenaar van Probo Print & Fulfillment

Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig.

Dirk van der Veen

Technisch Manager bij de Holland Riooltechniek

De HRT (Holland Riool Techniek) maakt sinds januari 2021 gebruik van ProWurk. De samenwerking loopt voortreffelijk, het meedenken door ProWurk  en de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt op een open en soepele manier. De werkte uren kunnen heel makkelijk via de website worden geaccordeerd.

Bij het ontstaan van kleine problemen ervaren wij van ProWurk een  snelle reactie en dit wordt zeer op prijs gesteld. De HRT zal in de toekomst zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten van Prowurk. Tevens zal HRT ProWurk aanbevelen bij andere opdrachtgevers.

VERSTUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Kun je niet kiezen uit een van de bovenstaande vacatures of ben jij een manusje-van-alles en wil je hulp bij het zoeken van een baan in Leeuwarden? Vul je gegevens hieronder in en verstuur een open sollicitatie. 

Solliciteren

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.